Poslankyně Poslanecké sněmovny

Zastupitelka Středočeského kraje

Ředitelka obecně prospěšné společnosti

Volím STAN

Home » Články » Volím STAN

V pátek a v sobotu tu máme důležité volby – ty do Evropského parlamentu. Slovo „důležité“ píšu schválně, protože i když se v Česku v minulosti tyto volby velké oblibě netěšily, tak je dobré si připomenout, že o těch zásadních věcech pro celý náš kontinent se rozhoduje právě na půdě Evropského parlamentu.
Já budu volit skvělý tým zkušených lidí na kandidátce STAN. A proč právě je? Protože jim věřím. A mám u nich jistotu, že budou v Evropě řešit starosti, které nás v České republice trápí. A budou je řešit se starostenskou pílí. To vám můžu garantovat.

Je důležité, aby Česko v Evropě zastupovali lidé, kteří umí pracovat a kteří tomu, co dělají, rozumí. Kandidátku STAN tvoří za vedoucí dvojicí Danuší Nerudovou a Janem Farským řada takových osobností, ze kterých bych chtěla podpořit jmenovitě Martina Exnera, Radima Sršně a Lucii Potůčkovou. Všichni jsou to lidé, kteří v životě něco dokázali, umí pracovat pro druhé a mají na výkon funkce europoslance i potřebné vědomosti. Přeji vám šťastnou ruku a hlavně, prosím, jděte volit.

Podívejte se na video

Více o programu Starostů a nezávislých najdete v odkazu vpravo.