Poslankyně Poslanecké sněmovny

Zastupitelka Středočeského kraje

Ředitelka obecně prospěšné společnosti

Zajděte na výstavu Náš Chovatel 2024

Home » Články » Zajděte na výstavu Náš Chovatel 2024

Velmi ráda jezdím na výstavy do Lysé nad Labem. Má to několik důvodů. Jsou to vždy výstavy zajímavé.
Možná ne pro každého, ale určitě pro člověka, který má zahrádku, má rád zahrádkaření a domácí zvířata všeho druhu. Každopádně je velmi osvěžující přijet do míst, jako je Lysá nad Labem, protože na takových místech se vždy potkám s lidmi, kteří naopak vůbec nechodí kolem horké kaše a když je něco štve, poví to rovnou a bez okolků.
Sešli jsme se zde ale především kvůli chovatelům a jejich zvířátkům i zvířatům. Takže vlastně kvůli zálibám, koníčků a také lásce, obětavosti, nadšení.
Středočeská výstava drobného zvířectva a Celostátní výstava poštovních holubů je totiz výsledkem prace tisicu lidi.
Lidí, kteri jsou spojení stejnou zálibou, stejnou láskou, lidé, kteří mají nějaký silný zájem a jsou obvykle plní energie.
Výstava Náš Chovatel 2024, která dnes začala v Lysé nad Labem, je velmi užitečná a zároveň skutečně velká krása. Opravdu každý, koho zajímají domácí zvířata, si tady bude připadat jako v ráji.
A co zde můžete vidět? Třeba více než tisíc holubů, přes pět stovek králíků🐰, stovky dalších zvířat, především různorodé drůbeže, slepic, kohoutů i dalších. A s nimi samozřejmě chovatelé, komunita různorodých lidí, které však spojuje nadšení, láska ke zvířatům a společné zážitky. A musím ještě dodat, že jsem velký podporovatel spolkového života, který je velmi zásadní pro fungování komunity v obcích či městech.
Doufám, že sem dorazí hlavně hodně dětí, protože tato výstava je skvělá ukázka toho, že chovatelství je sice spousta práce, ale na oplátku dává člověku mnoho poučení i radosti.
Jestli budete mít čas, vypravte se dnes do šesti večer nebo zítra od 9:00 do 16:00 na Výstaviště v Lysé nad Labem. Nebudete litovat, tak jako my s kolegou Tomášem Dubským a dalšími!

Více o programu Starostů a nezávislých najdete v odkazu vpravo.