Poslankyně Poslanecké sněmovny

Zastupitelka Středočeského kraje

Ředitelka obecně prospěšné společnosti

V politice se člověk mnohdy i hodně poučí

Home » Články » V politice se člověk mnohdy i hodně poučí

K tomu jsem měla společně s mojí milou kolegyní Janou Krutákovou dobrou příležitost. Zúčastnily jsme se konference Biologicky rozložitelné odpady 2023. Bohužel jsem měla možnost zůstat jen na první přednášku Klimatické změny a zemědělství – dopady a adaptace profesora Zdeňka Žaluda z Mendelovy univezity v Brně.
Ocenila jsem dvě věci. Za prvé obrovskou erudici a zajímavost, za druhé naprosté oproštění od hysterie a absolutní argumentační věcnost.
Nicméně jednoduché časy nás nečekají.
Ale na druhou stranu mne velmi těší, že máme v Čechách lidi, kteří mají zájem o životní prostředí a jsou nejen chytří, ale i kreatiivní a podnikaví.
Děkuji organizátorům z Kompostářské Asociace – KompAs a hlavně jejímu předsedovi Janu Švejkovskému za pozvání a konec konců i za to, že se konference konala v Berouně, kde to mám hodně ráda. A také zastupiteli města a řediteli Charity Beroun Petru Horákovi za pomoc s organizací.
Ještě bych měla vysvětlit, proč jsem musela rychle zpátky do Prahy: měli jsme zde rozloučení s končícím vedením Národní rady Slovenské republiky.

Více o programu Starostů a nezávislých najdete v odkazu vpravo.