Poslankyně Poslanecké sněmovny

Zastupitelka Středočeského kraje

Ředitelka obecně prospěšné společnosti

Poděkování za středočeskou integraci dopravy

Home » Články » Poděkování za středočeskou integraci dopravy

Teď v neděli bude autobusová a vlaková doprava Mladoboleslavska včetně Benátek nad Jizerou a Mnichova Hradiště propojena s Pražskou integrovanou dopravou a dopravou Libereckého a Královohradeckého kraje. 🚎🚂
Znamená to především podstatně lepší návaznost linek a celkově jízdních řádů a také vice možností zlevnění a zjednodušení při nákupu jizdenky. Vypadá to jako malý krok, ale pro lidi z celého regionu to znamená především ulehčení života, zrychlení dopravy, větší možnosti dostat se bez nutnosti použít automobil z místa na místo. Podporuji dlouhodobě komplexní pojetí dopravy hlavního města a celého Středočeského kraje a mám radost, že jsme k tomu zase o kus blíže.
Dnes jsme “slavnostně stříhali pásku” a jsem ráda, že jsem u toho mohla být – jak u tohoto “finále”, tak především u té práce, která mu předcházela. Určitě ještě bude třeba spoustu věcí v dalších měsících “doladit”, bude chvíli trvat, než si “to sedne”, ale toto je politika, která má praktický smysl a kterou mám nejraději. Musím ještě poděkovat mnoha obětavým a pracovitým lidem, bez kterých by integrace dopravy zůstala jenom vize na papíře: hejtmance Petře Peckové, Martinu Půtovi a Petru Boreckému.

Více o programu Starostů a nezávislých najdete v odkazu vpravo.