Poslankyně Poslanecké sněmovny

Zastupitelka Středočeského kraje

Ředitelka obecně prospěšné společnosti

Aktuálně ze Sněmovny: Věra Kovářová zvolena místopředsedkyní

Home » Články » Aktuálně ze Sněmovny: Věra Kovářová zvolena místopředsedkyní

Vedení Sněmovny bude mít v příštích čtyřech letech velké zastoupení žen. Poslanci vybrali novou předsedkyni Markétu Pekarovou Adamovou a 5 ze 6 místopředsedů. Zvolený byl Jan Bartošek z KDU-ČSL, Věra Kovářová ze STAN, Jana Mračková Vildumetzová (ANO), Jan Skopeček z ODS a kandidátka Pirátů Olga Richterová. Kdy se bude volit poslední chybějící místopředseda komory, ještě není úplně jasné.

❤️Děkuji kolegyním a kolegům za důvěru, právě mě zvolili místopředsedkyní Poslanecké sněmovny.❤️
🇨🇿Přijímám funkci místopředsedkyně sněmovny jako slib, že se budu snažit o sněmovnu pracovitou, občanům důvěryhodnou a srozumitelnou.
🇨🇿Musíme přijímat užitečná a rozumná opatření, kvalitní zákony a mít odvahu i ke krokům, které nebudou vždy jednoduché.
🇨🇿Chci apelovat, aby i v těchto časech zákony braly nejvyšší možný ohled na lidi v nouzi, na naše sousedy a spoluobčany zkoušené osudem.
❤️Ještě jednou děkuji voličům za důvěru a hlasy v říjnových volbách. Je to velký závazek a udělám vše, abych svěřený mandát využila ku prospěchu všech občanů naší země.
Děkuji všem za gratulace ke zvolení místopředsedkyní sněmovny a také děkuji za kondolence a slova útěchy ke ztrátě mého tatínka. Život dává i bere… Tati, budeš nám chybět! Život s Tebou byl moc fajn!🖤🖤 

Novou šéfkou Sněmovny je Pekarová Adamová. Vláda podá demisi ve čtvrtek

 

 

Více o programu Starostů a nezávislých najdete v odkazu vpravo.