Poslankyně Poslanecké sněmovny

Zastupitelka Středočeského kraje

Ředitelka obecně prospěšné společnosti

Proč jsem se na chvíli odmlčela?

Home » Články » Proč jsem se na chvíli odmlčela?

Včera na skok z ciziny na schůzi Poslanecké sněmovny, ze které jsem po opravdu dlouhé době napsala příspěvky na sociální sítě. Někteří z vás se už divili, proč jsem se v tak exponovaném období odmlčela, a tak raději píšu vysvětlení všem. Dlužím vám ho.
Důvody byly – stejně jako ta schůze – mimořádné. Předchozí dva týdny jsem strávila s dcerou, kterou přepadly nečekané a závažné zdravotní potíže. Práce šla stranou, a já se za to chci tak trochu omluvit. Neměla jsem na ni vůbec myšlenky a na ty zmiňované sociální sítě jsem nechodila téměř vůbec. Chyběl čas – a hlavně nálada. Všechno jsem se snažila podřídit tomu, aby se Klárce ulevilo. A to se daří, její stav se pomalu zlepšuje. 🙏To je to hlavní! Nechci to zakřiknout, ale mělo by to být na dobré cestě. V předchozích týdnech jsem se ale v konfliktu mezi poslankyní a matkou rozhodla ve prospěch rodiny. Snad mi to prominete.
Už jsem zpět u ní, příští týden se vracím na skok do Česka, pak zase rychle zpět. Pak se budu do toho moci opět opřít jako vaše poslankyně. A pracovat budu znovu naplno! Díky za pochopení.🙂

Více o programu Starostů a nezávislých najdete v odkazu vpravo.