Poslankyně Poslanecké sněmovny

Zastupitelka Středočeského kraje

Ředitelka obecně prospěšné společnosti

Středočeský kraj má novou hejtmanku!

Home » Články » Středočeský kraj má novou hejtmanku!

Středočeský kraj opravdu potřeboval změnu! Ode dneška má novou hejtmanku Petru Peckovou. Petro, gratuluji!🌷 Ať se daří a ať ti vydrží tvoje nasazení, tah na branku a optimismus! S dobrým týmem, který máš za zády, to bude určitě “šlapat”!😊

“Milí Středočeši,
je pondělí 16. 11. 2020. Právě jsem byla zvolena vaší hejtmankou a moji kolegové vašimi radními.
Pamatujete – sedm rathovských milionů v sedmičce vína? Starostové a nezávislí měli číslo sedm na kandidátce a já jsem se stala sedmou hejtmankou Středočeského kraje. Pevně věřím, že dnes začíná nová éra Středočeského kraje, kdy sedmička bude šťastným číslem, číslem naděje, čestnosti, lidskosti a poctivé správy našeho krásného kraje. Nevím, jestli všechno dopadne přesně podle našich představ. Vím, že budeme bojovat nejprve s covidem19, jako naše celá země a pak také s nedostatkem peněz, jako všechny kraje. Možná budeme rušit to, co nebude prioritou a co uspoří finance, abychom mohli zaplatit to, co je důležitější a má smysl pro vás všechny.
Možná se nebude úplně vždy dařit, možná nebude vše dokonalé. Ale mohu vám slíbit, že všechny kroky budou činěny s čistým úmyslem, transparentně a otevřeně. Že vám nebudeme lhát, že nebudeme zneužívat svěřené finance a že tu za všech okolností budeme pro vás. Já i moji kolegové doufáme, že budete hrdými Středočechy.
Vaše Petra Pecková”

Více o programu Starostů a nezávislých najdete v odkazu vpravo.