Poslankyně Poslanecké sněmovny

Zastupitelka Středočeského kraje

Ředitelka obecně prospěšné společnosti

Sněmovní komise o vládní pomoci

Home » Články » Sněmovní komise o vládní pomoci

Prostor pro věcnou diskuzi, díky které se do budoucna poučíme, ne kladivo na čarodějnice! Chyby se ale pojmenovat musí, bez toho bychom se dál neposunuli 😉 To je smysl Dočasné komise pro hodnocení účinnosti vládní pomoci v rámci COVID, která dnes zahájila svoji činnost. “Ta komise nemá za cíl šikanovat vládu, spíše má zjistit, jaká opatření zafungovala, jestli vláda postupovala dostatečně rychle a jakým způsobem se to projevilo na státním rozpočtu,” říká Věra Kovářová Železná o dnešním prvním jednání Dočasné komise pro hodnocení účinnosti vládní pomoci v rámci COVID.

První jednání Dočasné komise pro hodnocení vládní pomoci v rámci COVID: Přesně devadesát minut věcné debaty, jak jsme se dohodli – žádné zbytečně dlouhé plkání 🙂 Máme v plánu setkávat se nejen s ministerstvy, ale také se zástupci samospráv, o jejichž příspěvku ke zvládnutí koronakrize dnes zaznělo mnoho dobrého, a inspirovat se jejich zkušenostmi. Těším se!

Malý pohled do zákulisí aneb děvče od vody v akci! 🙂 Nejen o skončených jednáních v Bruselu, ale třeba také o Dočasné komisi pro hodnocení vládní pomoci v rámci COVID, která dnes poprvé zasedá (a na její jednání se samozřejmě chystám vyrazit a ptát se, ptát se, ptát se)…

Věra Kovářová o koronakomisi

"Ta komise nemá za cíl šikanovat vládu, spíše má zjistit, jaká opatření zafungovala, jestli vláda postupovala dostatečně rychle a jakým způsobem se to projevilo na státním rozpočtu," říká Věra Kovářová Železná o dnešním prvním jednání Dočasné komise pro hodnocení účinnosti vládní pomoci v rámci COVID.

Zveřejnil(a) Starostové a nezávislí • STAN dne Úterý 21. července 2020

Více o programu Starostů a nezávislých najdete v odkazu vpravo.