Poslankyně Poslanecké sněmovny

Zastupitelka Středočeského kraje

Ředitelka obecně prospěšné společnosti

Jsme rádi, že jsme byli mezi navrhovateli zákona o právu na digitální služby

Home » Články » Jsme rádi, že jsme byli mezi navrhovateli zákona o právu na digitální služby

Hlavní cíl zákona o právu na digitální službu je zjednodušit život občanům v komunikaci s úřady. Zatím vláda jela vláčkem s parní lokomotivou. Dnes přestupujeme do rychlíku. Zda nebude mít zpoždění, záleží teď na centrálních úřadech!

Jsme rádi, že jsme byli mezi navrhovateli zákona o právu na digitální služby, který právě prošel v Poslanecké sněmovně!!!
👉 Fyzické i právnické osoby budou mít garantovanou možnost komunikovat se státem digitálně (zachovává se i možnost papírové komunikace)
👉 Vznikne katalog všech státem digitálně poskytovaných služeb
👉 Úřady si budou moci předávat data a dokumenty o fyzických i právnických osobách mezi sebou

❤️ Je fajn, že zrovna tohle bylo téma, které nás ve sněmovně s kolegy všechny spojilo. Díky za to! Naší isnpirací stále zůstává Estonsko, kde ušetřili digitalizací 2 % HDP (cca 100 miliard Kč) 🇪🇪

Jsme rádi, že jsme byli mezi navrhovateli zákona o právu na digitální služby, který právě prošel v Poslanecké sněmovně!!!👉 Fyzické i právnické osoby budou mít garantovanou možnost komunikovat se státem digitálně (zachovává se i možnost papírové komunikace)👉 Vznikne katalog všech státem digitálně poskytovaných služeb👉 Úřady si budou moci předávat data a dokumenty o fyzických i právnických osobách mezi sebou❤️ Je fajn, že zrovna tohle bylo téma, které nás ve sněmovně s kolegy všechny spojilo. Díky za to! Naší isnpirací stále zůstává Estonsko, kde ušetřili digitalizací 2 % HDP (cca 100 miliard Kč) 🇪🇪Věra Kovářová Železná, Jana Krutáková, Vít Rakušan, Jan Farský, Petr Gazdík, Petr Pávek

Zveřejnil(a) Starostové a nezávislí dne Pátek 8. listopadu 2019

Více o programu Starostů a nezávislých najdete v odkazu vpravo.