Poslankyně Poslanecké sněmovny

Zastupitelka Středočeského kraje

Ředitelka obecně prospěšné společnosti

Interpelace na paní ministryni financí

Home » Články » Interpelace na paní ministryni financí

“Vážená paní ministryně,

před deseti lety dostala jedna malá firma dotaci ve výši 10,6 mil. korun určenou pro malé a střední podniky. Po třech letech od vyplacení bylo zahájeno řízení o odebrání této dotace z důvodu, že žadatel uvedl v čestném prohlášení nepravdivé údaje. Prohlášení neobsahovalo informaci o tom, že firma je součástí holdingu. Pokud vám ten příběh něco připomíná, tak to není samozřejmě náhoda…”

Ukázka z mé poslední dnešní interpelace na paní ministryni financí. Kdo sledoval kauzu Čapí hnízdo, neměl by si ji nechat ujít.

"Vážená paní ministryně, před deseti lety dostala jedna malá firma dotaci ve výši 10,6 mil. korun určenou pro malé a střední podniky. Po třech letech od vyplacení bylo zahájeno řízení o odebrání této dotace z důvodu, že žadatel uvedl v čestném prohlášení nepravdivé údaje. Prohlášení neobsahovalo informaci o tom, že firma je součástí holdingu. Pokud vám ten příběh něco připomíná, tak to není samozřejmě náhoda…"Ukázka z mé poslední dnešní interpelace na paní ministryni financí. Kdo sledoval kauzu Čapí hnízdo, neměl by si ji nechat ujít.

Zveřejnil(a) Věra Kovářová Železná dne Čtvrtek 24. října 2019

Více o programu Starostů a nezávislých najdete v odkazu vpravo.