Poslankyně Poslanecké sněmovny

Zastupitelka Středočeského kraje

Ředitelka obecně prospěšné společnosti

Přišel, vypěnil, utekl. Dámy a pánové, premiér České republiky!

Home » Články » Přišel, vypěnil, utekl. Dámy a pánové, premiér České republiky!

Vůbec nechápu, proč se teď premiér Babiš u mikrofonu kvůli vrácení těch dotací tolik rozčiluje. Vždyť nás v posledních měsících usilovně přesvědčoval o tom, že s tím holdingem, kterého se vracení asi taky bude dříve či později týkat, nemá vůbec ale vůbec nic společného, ne? Pozor, tento příspěvek obsahuje větší než malé množství ironie!

Premiér se chová jako srab

Čestný člověk diskutuje, srab uteče. Premiér v kostce.

Zveřejnil(a) Vít Rakušan dne Pátek 31. května 2019

Panu premiérovi a paním ministryním financí a pro místní rozvoj jsem položila jednoduchou otázku: kolik peněz bude muset ČR dle návrhu auditní zprávy Evropské komise vrátit? Odpověď budu netrpělivě očekávat. Snad přijde.

Babiš je ve střetu zájmů a Česko musí vrátit dotace pro Agrofert, píše Brusel. „Není to pravda!“ tvrdí premiér

Česká republika prý s přípravou reakce počká na vyhotovení překladu z anglického do českého jazyka. Trvat to má měsíc. Pane jo! Chápu, že se občas něco může ztratit v překladu, ale čekají snad, že v té české verzi na rozdíl od té anglické bude napsáno, že není třeba nic vracet? Ale abych byla konstruktivní, veřejně prohlašuji, že zprávu klidně nechám přeložit. Ať na to klidně praskne moje poslanecké expertné. Není přece i v zájmu ČR, aby mohlo být přípravě reakce věnováno co nejvíc času?

 

Více o programu Starostů a nezávislých najdete v odkazu vpravo.