Poslankyně Poslanecké sněmovny

Zastupitelka Středočeského kraje

Ředitelka obecně prospěšné společnosti

Zoufalá, ani nešťastná se necítím

Home » Články » Zoufalá, ani nešťastná se necítím

Premiér se při jednání Sněmovny mimo jiné také ostře vymezil proti poslankyni STAN Věře Kovářové, podle níž si možná nechává platit stovky příznivých příspěvků ke svým každonedělním vyjádřením na facebookovém účtu. „Vy jste tak zoufalá. Nejste nešťastná? To máte z vlastní hlavy, nebo vám to poradil někdo? Každý víkend dělám výkaz práce, to vy neděláte, jen tak plácáte,“ uvedl Babiš.

Kovářová k tomu uvedla, že přesně tak si Babišovu reakci představovala. Podle ní nebyla hodna premiéra, ale spíše psychologa. Poslankyně dodala, že od ministerského předsedy očekávala „odpověď věcnou a slušnou bez jakéhokoli napadání“. Babiš svou reakci zdůvodnil tím, že poslankyně „sprostě lhala“ o tom, že si platí příspěvky na facebooku.

VĚRA KOVÁŘOVÁ po reakci Andreje Babiše:
Přátelé, můžu vás uklidnit, zoufalá ani nešťastná se necítím. Ale kdyby náhodou ano, určitě si nechám poradit, co si s tím počít, od někoho povolaného. Třeba od někoho, kdo bere homeopatika na křivdu  Dobrou noc!

A ještě jedna z reakcí na tuto událost na FB, tentokrát Aleše Zlámala:

Vážená a milá paní poslankyně. Jsem opravdu velmi rád, že zdaleka nejste ani nešťastná, ani zoufalá. A prosím, toho blbce už začněte ignorovat, protože on sám přece musí vnímat, že ho tady v celém státě ve skutečnosti žádný normální a slušný člověk rád mít nemůže. A že si kupuje hlasy ? Vždyť je to ubohý chudáček. Moc Vám fandím – a nejen proto, že jsem si Vás dovolil pozdravit na benefičním koncertě v Rudolfinu, ale protože vnímám, že Vaše hodnoty jsou i mými.

‚Zkuste se nejdřív živit poctivě a vraťte se potom do politiky,‘ zaútočil Babiš na Piráty

Více o programu Starostů a nezávislých najdete v odkazu vpravo.