Poslankyně Poslanecké sněmovny

Zastupitelka Středočeského kraje

Ředitelka obecně prospěšné společnosti

Podpoří opravdu premiér Babiš náš návrh na omezení financování ČSBS?

Home » Články » Podpoří opravdu premiér Babiš náš návrh na omezení financování ČSBS?

“Podporu této organizace nepodpořím,” řekl jasně premiér Babiš na moji otázku, zda bude hlasovat pro můj pozměňovací návrh, který omezí státní financování Vodičkova Českého svazu bojovníků za svobodu. Vykládám si to – s trochou nejistoty – tak, že pro můj pozměňovací návrh bude hlasovat. Špatná zpráva pro pana Vodičku, špatná…

Vyskytly se určité pochybnosti ohledně toho, zda podporu premiéra Babiše námi navrhované omezení státního financování Českého svazu bojovníků za svobodu má, nebo nemá. Podle mě má, ale třeba to vyhodnotíte jinak Jsem přesvědčená, že 6 300 000 Kč můžeme vynaložit výrazně lépe, než je poslat panu Vodičkovi, a budu podle toho postupovat.

Vyskytly se určité pochybnosti ohledně toho, zda podporu premiéra Babiše námi navrhované omezení státního financování Českého svazu bojovníků za svobodu má, nebo nemá. Podle mě má, ale třeba to vyhodnotíte jinak 🙂 Jsem přesvědčená, že 6 300 000 Kč můžeme vynaložit výrazně lépe, než je poslat panu Vodičkovi, a budu podle toho postupovat.

Zveřejnil(a) Věra Kovářová Železná dne Čtvrtek 25. říjen 2018

Více o programu Starostů a nezávislých najdete v odkazu vpravo.