Poslankyně Poslanecké sněmovny

Zastupitelka Středočeského kraje

Ředitelka obecně prospěšné společnosti

Chci tak moc?

Home » Články » Chci tak moc?

Premiér Babiš se ptá, jak to dělám s Českou televizí. Pěkně prosím, to je moje know-how. Což o to, já bych mu to i řekla, ale jak premiéra znám, on to určitě začal dělat taky. Ctrl+C, Ctrl+V, znáte to… A to by se mu vyplatilo! Kdyby to věděl, ušetřil by třeba za nákup mediálního domu Mafra, a že se tehdy musel plácnout přes kapsu!  A teď už na vážnou notu: jakékoli spekulace o svém propojení s Českou televizí musím odmítnout. Bohužel. A vlastně ani to know-how nemám. Přesto žiji docela spokojeným opozičním životem, který by byl ještě spokojenější, kdyby premiér této země neplácal takové nesmysly a raději zatlačil na vyhodnocení našich seznamů projektů ve školství, kterým chybí financování. Zatím totiž nemám vůbec žádnou reakci. Chci tak moc?

Pořád a pořád na to musím myslet. Kde jsme jen mohli být, kdyby této úžasné vládě, která nás v únoru přivedla k rekordnímu schodku od obnovy samostatné ČR, neházela klacky pod nohy ta zlá a nepřejícná Česká televize z Kavčích hor, a pak taky ta zlá a nepřejícná Kovářová z Chýně? Kde jsme jen mohli být? 🙂 Ale teď úplně vážně. Nezačíná to panu premiérovi už trochu přerůstat přes hlavu? Vždyť ta jeho vystoupení už opravdu nemají hlavu ani patu. A co hůř, je úplně nepochopitelně čím dál agresivnější. Kde se to zastaví?

Zveřejnil(a) Věra Kovářová Železná dne Čtvrtek 5. března 2020

Pořád a pořád na to musím myslet. Kde jsme jen mohli být, kdyby této úžasné vládě, která nás v únoru přivedla k rekordnímu schodku od obnovy samostatné ČR, neházela klacky pod nohy ta zlá a nepřejícná Česká televize z Kavčích hor, a pak taky ta zlá a nepřejícná Kovářová z Chýně? Kde jsme jen mohli být? 🙂 Ale teď úplně vážně. Nezačíná to panu premiérovi už trochu přerůstat přes hlavu? Vždyť ta jeho vystoupení už opravdu nemají hlavu ani patu. A co hůř, je úplně nepochopitelně čím dál agresivnější. Kde se to zastaví?

Více o programu Starostů a nezávislých najdete v odkazu vpravo.